Zwangerscchapsdiabetes

Programma evenementen in Purmerend

Er zijn momenteel geen evenementen.

Zwangerschapsdiabetes in Purmerend

Zwangerschap is booming in Purmerend. Sinds 2008 groeit de bevolking van deze stad met meer dan 10.000 mensen per jaar, waarvan meer dan de helft door geboorten. Met zoveel aanstaande moeders in Purmerend, komt zwangerschapsdiabetes ook regelmatig voor. Gelukkig zijn er gespecialiseerde diëtisten in verschillende wijken, buurten en stadsdelen van Purmerend, zoals het team DieetPlaneet Purmerend, die jou kunnen helpen bij de behandeling ervan.

Behandeling van zwangerschapsdiabetes in Purmerend

Zwangerschapsdiabetes kan optreden tijdens de zwangerschap en treft twee tot vijf procent van de zwangere vrouwen in Nederland. Maar maak je geen zorgen! Met de juiste voedingskeuzes en aanpassingen in levensstijl kun je de bloedglucosewaarden onder controle houden en complicaties voorkomen. Voor deskundig advies en ondersteuning kun je terecht bij het diëtistenteam van DieetPlaneet Purmerend, waar behandelingen zelfs volledig online kunnen plaatsvinden, ideaal voor Purmerendse moeders die druk zijn.

Zwangerschapsdiabetes en levensstijl

Bij de behandeling van zwangerschapsdiabetes draait het niet alleen om voeding; beweging, slaap en ontspanning spelen ook een cruciale rol. Het ervaren diëtistenteam van DieetPlaneet Purmerend biedt daarom een holistische benadering om je te ondersteunen bij het omgaan met deze aandoening.

Zorgplan voor zwangerschapsdiabetes

Als zwangerschapsdiabetes wordt vastgesteld, verwijst je verloskundige je door naar een diëtist. Bij DieetPlaneet Purmerend wordt er na ontvangst van het verwijsbericht snel contact met je opgenomen om een intakegesprek in te plannen. Ook kun je zelf rechtstreeks contact opnemen of online een afspraak maken. Het zorgpad begint met de intake, gevolgd door een informatieve e-learning over zwangerschapsdiabetes en een digitale groepsbijeenkomst waar je al je vragen kunt stellen. Vervolgconsulten worden op basis van jouw behoeften ingepland, zowel online als op een praktijklocatie in Purmerend.

Overzicht zorgpad zwangerschapsdiabetes

Online diëtistenservice

Hoewel je van harte welkom bent op de praktijklocaties in Purmerend, biedt DieetPlaneet Purmerend ook de mogelijkheid om alle stappen van het zorgpad digitaal te doorlopen. Dit biedt flexibiliteit en gemak, zodat je de behandeling kunt volgen op een manier die het beste bij jou past.

Programma e-learnings