Diensten

Diensten

Behandel- en leefstijlprogramma’s

Dietist aan huis

Online dietist

Afvallen en gezonder leven

Voor persoonlijk voeding- en leefstijladvies en coaching door een gespecialiseerde dietist/ leefstijlcoach ben je bij DieetPlaneet aan het juiste adres. Naast persoonlijk leefstijl- en dieetadvies, biedt team DieetPlaneet je ook tal van andere diensten aan op gebied van voeding en leefstijl, zoals interventies: programma’s, workshops en voorlichtingen. En voor wie niet naar de praktijk kan of wil komen, kun je de dietist aan huis of de online dietist inschakelen. Met deze programma’s en diensten wordt afvallen en gezonder leven een stuk makkelijker.

Interventies (programma’s, voorlichtingen, workshops) voor gezonder leven en afvallen

Gezonder leven en afvallen begint met gezonder gedrag. En gezonder gedrag start met de juiste kennis over voeding, beweging, slaap en ontspanning, roken en alcohol. Heb je eenmaal de juiste kennis in huis? Dan is het toepassen van die kennis in jouw dagelijks leven de volgende stap. De dietisten/ leefstijlcoaches van DieetPlaneet bieden programma’s, voorlichtingen en workshops over alle leefstijlonderwerpen, en ook andere thema’s zoals specifieke aanoeningen zoals diabetes, een hoog cholesterol, een hoge bloeddruk, zwangerschapsdiabetes en bariatrische chirurgie (maagverkleiningen). Een programma, voorlichting of workshop bevat informatie, opdrachten en ondersteunende materialen, met als doel gezond gedrag te ontwikkelen. Deze diensten kunnen op locatie worden verzorgd, of digitaal, een combinatie van digitaal en fysiek is ook mogelijk. Ter ondersteuning van het programma, de voorlichting of workshop zet de dietist/ leefstijlcoach vaak een e-learning in. Het fijne van een e-learning is dat die kan worden gedaan op elk gewenst moment, en vanaf iedere locatie. Dat maakt gezonder leven en afvallen een stuk makkelijker. De dietisten/ leefstijlcoaches van DieetPlaneet verzorgen workshops, programma’s en interventies om je te ondersteunen bij gezonder leven en afvallen. Een voorbeeld van een programma is het leefstijlprogramma Beweegkuur. DieetPlaneet biedt Beweegkuur Amsterdam, Beweegkuur Utrecht en Beweegkuur Purmerend aan. De deelnemer aan Beweegkuur wordt gedurende twee jaar begeleid door een leefstijlcoach, beweegprofessional en een dietist. De Beweegkuur is een ‘Gecombineerde Leefstijl Interventie’ (GLI). Dit programma wordt vergoed door de overheid, deelname voor jou is daarom gratis.

Organiseer een programma, workshop of voorlichting op maat

Wil je een programma, workshop of voorlichting organiseren voor jouw werknemers? Ook deze dienst bieden de dietisten/ leefstijlcoaches van DieetPlaneet. Dit kan natuurlijk ook zowel digitaal als fysiek (of een cominatie) plaatsvinden, net wat handig is voor jouw doelgroep. We denken graag met je mee hoe je jouw team op een leuke en gezonde manier kan ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Een gezondere leefstijl betekent betere fitheid, dus een lager verzuim en betere prestaties. Ben je al enthousiast over onze dienst, en wil je een programma onder professionele begeleiding van een dietist/ leefstijlcoach organiseren? Neem contact op via info@dieetplaneet.nl, en geef jouw wens(en) aan. We bellen of mailen je dan terug om de mogelijkheden te bespeken.

Dietist aan huis

Natuurlijk ben je van harte welkom voor een bezoek aan een gespecialiseerde dietist/ leefstijlcoach op een van de praktijklocaties in Amsterdam, Beesd, Utrecht, Purmerend, Den Haag, Diemen, Leerdam, Zaandam, Haarlem of Tilburg. Maar als het om een medische reden niet lukt om naar de praktijk te komen, dan komt de dietist op huisbezoek. Deze dienst wordt vergoed door de zorgverzekering, je hebt dan wel een indicatie van je huisarts nodig. Dat is een verwijzing waarop is aangegeven dat een huisbezoek noodzakelijk is. De dietisten bieden deze dienst vaak aan bij ouderenzorg, kanker en ondervoeding, maar ook bij andere aandoeningen kan een huisbezoek nodig zijn.

Online dietist

Een consult bij je dietist/ leefstijlcoach, maar dan zonder de reistijd en makkelijk tussendoor te plannen tijdens werk, studie of als je onderweg bent. Ook dat is mogelijk bij dietistenpraktijk DieetPlaneet. Bij het boeken van jouw consult via de afsprakenwizzard, kan je kiezen voor ‘videoconsult’. Ook kan je aangeven dat je gebruik wilt maken van deze dienst als je ons belt op 088 34 38 000 of mailt op afspraak@dieetplaneet.nl. Je ontvangt vervolgens de afspraakbevestiging en de link naar de meeting.

Consulten met de dietist/leefstijlcoach in een andere taal

Het is prettig om een consult over je voeding, eetgedrag en leefstijl te hebben in de taal die je het beste beheerst. De dietisten/ leefstijlcoaches van DieetPlaneet bieden daarom de dienst begeleiding door een dietist/ leefstijlcoach in een andere taal. Het is mogelijk om een consult te plannen bij een dietist/ leefstijlcoach die naast Nederlands, ook Engels, Turks, Marokkaans, Arabisch, Berberse dialecten, Spaans of Portugees, of een andere taal spreekt. Kijk naar dietisten, voor een volledig overzicht van de talen die onze dietisten spreken. Wil je een consult bij een dietist in het Engels, Turks, Marokkaans, Arabisch, Berberse dialecten, Spaans of Portugees? Je zit bij dietistenpraktijk DieetPlaneet goed.